Aconsegueix el teu permis de conduir gràcies al nostre personal qualificat i la seva implicació al dia a dia.

El nostre equip s’encarregarà de la teva formació i del teu aprenantatge, d’una manera còmoda, segura i a uns preus raonables, fent compatible el nostre lema “EXPERIÈNCIA I INNOVACIÓ ALHORA”

PERMÍS DE COTXE

B

El permís B de conducció és el més comú. S’han de tenir 18 anys per a obtenir-lo i permet conduir ciclomotors i automòbils, sempre que la seva massa màxima autoritzada (MMA) no excedeixi els 3.500kg. Els automòbils podran arrossegar remolcs lleugers amb una MMA de 750kg. A més, a partir dels 3 anys d’antiguitat es podran conduir els vehicles autoritzats en el permís A1.

PERMÍS DE CICLOMOTOR

AM

El permís AM de conducció és el que permet conduir ciclomotors de dos o tres rodes i quadricicles lleugers. A partir dels 15 anys ja es pot obtenir, tot i que fins als 18 no és permès de portar passatgers.

PERMISOS DE MOTOCICLETA

A1

El permís A1 de conducció és el que permet conduir motocicletes lleugeres amb o sense sidecar i amb una cilindrada màxima de 125 centímetres cúbics i una potència màxima d’11 kw (quilowatts). També hi entren els tricicles de motor amb una potencia màxima de 15kw i tots els vehicles que autoritza a conduir el permís AM. S’han de tenir 16 anys com a mínim per a obtenir-lo !

A2

Permís A2 de conducció és el que permet conduir motocicletes amb una potència màxima de 35kw i no derivades d’un vehicle amb més del doble de la seva potència. També permet portar tricicles de motor amb una potència màxima de 15kw i tots els vehicles que autoritzen a conduir els permisos AM i A1. S’han de tenir 18 anys per a obtenir-lo!

A

Permís A de conducció és el que permet conduir tot tipus de motocicletes i tricicles de motor (no quadricicles). S’han de tenir 20 anys per a obtenir-lo i fins als 21 anys no es poden conduir tricicles d’una potència màxima superior als 15kw. També cal que sàpigues que per obtenir-lo s’ha de tenir el permís A2 amb dos anys d’antiguitat.
Vine amb nosaltres i apunta’t al nostre curs, sense necessitat de realitzar cap examen extern.

PERMISOS PROFESSIONALS

B96

El permís B96 de conducció és el que permet conduir automòbils d’entre 3.500 i 7.500 quilos i amb un màxim de nou seients, comptant el del conductor. Aquests automòbils poden dur enganxat un remolc de 750kg màxim. S’han de tenir almenys 18 anys per a obtenir-lo!

C

El permís C de conducció és el que permet conduir automòbils de més de 3.500kg amb un màxim de nou seients, comptant el del conductor. Aquests automòbils poden dur enganxat un remolc de fins a 750kg. L’edat mínima per a obtenir-lo és de 21 anys!

C+E

El permís C + E de conducció és el que permet conduir un conjunt de vehicles acoblats compostos per qualsevol automòbil autoritzat en el C i un remolc de més de 750kg. S’han de tenir almenys 21 anys per a obtenir-lo!

D

El permís D de conducció és el que permet conduir automòbils destinats a transportar persones i amb més de nou seients, comptant el del conductor. Aquests automòbils poden dur enganxat un remolc sempre que no excedeixi de 750kg. S’ha de tenir més de 24 anys per a obtenir aquest permís!

CURSOS CAP

CAP 35 HORES

Curs de 35 hores, dirigit a conductors professionals que vulguin renovar el certificat d’aptitud professional i per als que estiguin exempts de realitzar la formació inicial.

CAP 140 HORES

Cursos per als que s’inicien en la professió, que consten de 130 hores teòriques i 10 hores pràctiques. Els cursos CAP (Certificat d’Aptitud Professional) estan dirigits a professionals o futurs professionals del transport de viatgers i de mercaderies, formant-los en matèria de transport. Els cursos de formació inicial CAP tenen un examen associat de 100 preguntes que és necessari aprovar per a obtenir el certificat d’aptitud professional.