June 2018

Cursos Intensius JUNY i JULIOL

Coincidint amb els períodes no lectius dels estudiants, iniciem els cursos per obtenir la teòrica abans de l'agost. Us recordem que no cal tenir els 18 anys complerts, us podeu examinar de la teòrica fins a tres mesos abans de fer els 18 anys anys. - Curs Intensiu Summer Eighteen: [...]

May 2018

Futurs Conductors! El conflicte dels examinadors de Trànsit es desencalla!

Llegiu-ne més a: http://"http://www.diaridegirona.cat/comarques/2018/05/18/conflicte-dels-examinadors-transit-desencalla/914237.html"        

March 2018

S’acosta setmana santa i vols aprofitar per treure’t el carnet de cotxe, ciclomotor…? Aprofita els nostres cursos teòrica exprés!

S'acosta setmana santa i vols aprofitar per treure't el carnet de cotxe, ciclomotor....? Aprofita els nostres cursos teòrica exprés! TREU-TE LA TEÒRICA DE COTXE EN 20 HORES! Data d'inici: Divendres 23 de Març o Dilluns 26 de Març (pendent de confirmació).

December 2017

Els examinadors de trànsit desconvoquen la vaga després de 5 mesos d’aturades

Llegiu-ne més a: http://www.ccma.cat/324/els-examinadors-de-transit-desconvoquen-la-vaga-despres-de-cinc-mesos-daturades/noticia/2826422/

September 2017

Denuncien una manca d’examinadors agreujada per la vaga dels professionals

Cursos_intensius_i_adaptats Els nostres cursos intensius Aquests cursos estan destinats als alumnes estudiants que es vulguin la teòrica en un mínim de temps.   Els nostres cursos adaptats Són aquells cursos que s'adapten a les teves necessitats, ens adaptem al teu ritme d'aprenentatge.

June 2017

La nostra autoescola se suma a la marxa lenta. #lesautoescolesdiuenprou

Vaga http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/06/27/autoescoles-faran-marxa-lenta-cotxe/853713.html

January 2017

Els nostres cursos intensius

  Els nostres cursos intensius: Aquests cursos estan destinats als alumnes estudiants que vulguin treure's la teòrica en un mínim de temps.   Els nostres cursos adaptats: Són aquells cursos que s'adapten a les teves necessitats, ens adaptem al teu ritme d'aprenentatge.